Leerkrachten dans
 
Kelly Crabbe

Docente kleuterballet, dansinitiatie, algemene artistieke bewegingsleer, artistieke training, klassiek ballet, hedendaagse dans en pointes

Kelly begon op zevenjarige leeftijd met dansen. Vanaf de dag dat Kelly op dansles mocht wist zij zeker dat zij heel haar leven wilde dansen. Op haar vijftiende is ze doorgestroomd naar het Gentse MUDA / ATHENEUM VOOR PODIUMKUNSTEN (TOPschool voor kunstsecundair onderwijs Muziek/Dans), waar zij in 2009 haar diploma secundair onderwijs behaalde. Nadat zij deze opleiding had afgerond deed zij audities en werd aangenomen op de Fontys Dansacademie in Tilburg (Nederland). Op de dansacademie heeft zij gekozen voor de opleiding tot docent dans en studeerde zij af in de vakken klassiek ballet, jazz en moderne dans. In juni 2013 behaalde zij haar bachelor of dance in education. Kelly heeft tijdens en na haar opleiding meerdere bijscholingen in binnen- en buitenland gevolgd, onder andere bij The Royal Academy of Dance (Londen) en Pineapple Dancestudio’s (Londen). Kelly is actief in het werkveld als dansdocent en danscoördinator.

 
 
Stefano Giuliani

Docent dansinitiatie, algemene artistieke bewegingsleer, artistieke training, klassiek ballet en hedendaagse dans

Stefano begon al op heel jonge leeftijd met dansen en alles daaromheen. Hij had meteen de smaak goed te pakken! In de lagere school besefte hij al snel dat dansen zijn echte passie was en dus besloot hij op 11-jarige leeftijd auditie te doen bij de Koninklijke balletschool van Antwerpen. Jazzdans en balletlessen liggen aan de basis van Stefano’s klassieke opleiding. Zijn harde werk en professionaliteit werden beloond en zorgden ervoor dat hij klaar was voor de wereld buiten de veilige muren van de balletschool. Nadat hij op achttienjarige leeftijd afstudeerde, deed Stefano verscheidene audities in binnen- en buitenland. Uiteindelijk belandde hij in Rotterdam, waar hij voor twee jaar een vast contract kreeg bij Dance Works Rotterdam onder leiding van Ton Simons. Na een bijzonder leerrijke periode besloot hij weg te gaan bij Dance Works Rotterdam, dit omwille van nieuwe stijlen binnen de compagnie. Stefano besloot toen om mee te doen aan So You Think You Can Dance en daarna de ultimate dance batlle. Nu is Stefano een veel gevraagde danser bij workshops in verschillende dansscholen in de BeNeLux.